fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

”Funcționarii plătiți din banul public nu gestionează bugetul lor personal, ci taxele și impozitele noastre”, acuză Daniela Dolha, un locuitor al cartierului Lut din Câmpia Turzii, nemulțumită că administrația locală nu ia nici o măsură pentru rezolvarea unei probleme sesizate pe siteul Primăriei.

”Având în vedere că se constată o comunicare de tip facebook în acte oficiale din partea funcṭionarilor publici din Primăria Câmpia Turzii dar ṣi o tergiversare a adevărului, rog TurdaNews să publice fotografiile cu stadiul actual al malului Arieṣului din cartierul Lut, după nenumărate sesizări, parcurile neîngrijite ṣi sărăcăcioase ale copiilor, populate de câini vagabonzi sau ocupate abuziv, toate însumate demascând incompetenṭa autorităṭilor locale ṣi morala propagandistică a semnatarilor din Primarie (a se vedea răspunsul de azi la sesizarea cu nr. 1347 de pe siteul local). Totodată, ṣi în calitate de cetăṭean „apolitic”, doresc să le reamintesc funcţionarilor plătiţi din bani publici faptul că nu gestionează bugetul lor personal, ci taxele ṣi impozitele noastre.

Ca atare, îi întreb: cumva trebuie să curăţim noi parcurile ṣi gunoaiele în locul celor plătiṭi din banii nostri, dar netraṣi la răspundere, sau a celor care distrug bunul comun? De ce există angajaţi  care-ṣi ridică fără obligaţii plicul de salar la sfârṣit de lună sau indivizi care distrug dar sunt toleraţi inexplicabil? Le reamintesc primarului ṣi viceprimarului că beneficiază de salariul ṣi privilegiile (maṣini scumpe, diurne grase, birouri luxoase ṣi bine încălzite) ale unor funcṭionari de lux, iar în cartierul Lut se trăieṣte între gunoaie ṣi sărăcie din cauza aroganṭei ṣi a sfidării noilor si vechilor edili.

Ṣi în final, întreb din nou fiindcă s-a ignorat răspunsul: Cine este consilierul local plătit să răspundă de cartierul Lut ṣi unde ṣi-a publicat programul cu publicul? După 5 sesizări, de ce Primăria nu aplică sancţiuni celor care depozitează ilegal gunoaiele pe malul Arieṣului? Trebuie să v-o ceară instanṭa judecătorească d-lor primar Lojigan ṣi viceprimar Szabo?

P.S. Ṣtiind că este un subiect mai mult decât mediatizat de dumneavoastră, indiferent de culoarea politică a edililor care au condus oraṣul, totodată intuind interpretările electorale posibile, deṣi sunt "apolitic", nu pot să nu răspund unor deprinderi fără precedent pe siteul local, în care funcţionarii publici îṣi arogă dreptul de a presupune "că simţul responsabilităţii cetăţenilor (...) se opreṣte în faţa tastaturii, sau nu există deloc", când de luni de zile îi întrebăm: cine este consilierul Lutului ṣi de ce nu ne pune în temă cu evenimentele care vizează cartierul Lut? Limbajul facebook, presupoziţiile lor stupide în acte oficiale îi descalifică pentru funcţiile pe care le ocupă.”, ne-a scris Daniela Dolha.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator