fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

Un locuitor din Câmpia Turzii, de pe strada Barițiu (zona Blocuri) ne-a sesizat faptul că de mai bine de o oră nu există curent electric, iar la Electrica nu răspunde nimeni, pentru a da eventuale relații suplimentare.

 

”De o oră nu este curent electric în Câmpia Turzii, la Blocuri. Este vorba de strada Barițiu. Pe străzile adiacente există. Am încercat să sun la Electrica, dar telefonul este mort. Nu răspunde nimeni!”, ne-a informat cititorul nostru.

UPDATE: O altă sesizare a venit de pe strada Retezatului (Blocuri) din Câmpia Turzii, unde nu există curent aproximativ de pe la ora 14.00.

UPDATE 2: Nici pe strada Oțelarilor nu a fost curent electric, conform unui alt cititor care ne-a contactat în acest sens.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator