fbpx
Scrie un comentariu

Un cititor care locuiește pe strada Constructorilor ne-a sesizat faptul că, de circa două săptămâni, a fost tăiat un pom de la bloc și de atunci nu a mai venit nimeni ca să-l ia, pomul obturând chiar intrarea în bloc.

”Asa lasa Primaria pomii taiati la intrare in bloc de 2 saptamini. Strada Constructorilor nr 42. Cei de la Prival au taiat pomul, aproximativ de 2 saptamani si de atunci nimeni nu a mai trecut pe aici!”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator