Live Video
 

Știrea Cititorului: Au tăiat copacul de două săptămâni și de atunci nu a mai venit nimeni să-l ia!

modulo 550

Un cititor care locuiește pe strada Constructorilor ne-a sesizat faptul că, de circa două săptămâni, a fost tăiat un pom de la bloc și de atunci nu a mai venit nimeni ca să-l ia, pomul obturând chiar intrarea în bloc.

”Asa lasa Primaria pomii taiati la intrare in bloc de 2 saptamini. Strada Constructorilor nr 42. Cei de la Prival au taiat pomul, aproximativ de 2 saptamani si de atunci nimeni nu a mai trecut pe aici!”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...