Live Video
 

Știrea Cititorului: Rușinos! Așa se aruncă gunoiul?!

modulo 550

O cititoare ne-a semnalat o situație rușinoasă, în care a surprins doi bărbați, care aruncau gunoiul, ziua în amiaza mare, pe domeniul public, în apropierea unei grădinițe și a unei școli din Micro II!

”Asa se arunca gunoiul.... unde vrem... nesimtire romaneasca. Este vorba despre strada Aviatorilor 7, in fata gradinitei si a Scolii Gimnaziale Ioan Opriș, azi (n.r. marți, 29 noiembrie) la ora 13.30... Le-am atras atentia... Mai aveam un pic si luam bataie... Rusine!”, ne-a semnalat cititoarea noastră, indignată.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...