fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

O cititoare ne-a semnalat o situație rușinoasă, în care a surprins doi bărbați, care aruncau gunoiul, ziua în amiaza mare, pe domeniul public, în apropierea unei grădinițe și a unei școli din Micro II!

”Asa se arunca gunoiul.... unde vrem... nesimtire romaneasca. Este vorba despre strada Aviatorilor 7, in fata gradinitei si a Scolii Gimnaziale Ioan Opriș, azi (n.r. marți, 29 noiembrie) la ora 13.30... Le-am atras atentia... Mai aveam un pic si luam bataie... Rusine!”, ne-a semnalat cititoarea noastră, indignată.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator