fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

O cititoare din Iara a apelat la siteul nostru pentru ca primarul comunei să vadă realitatea din localitate și problemele cu care se confruntă cetățenii, exasperată că administrația locală nu face nimic.

 

”Uitati ce se intampla in comuna Iara... Primarul nu ia nici o masura, cei de la salubritate refuza sa ia tot gunoiul, precizand ca nu le da voie primarul mai mult sa ia... Cei ce primesc ajutor social nu ii vedem niciodata maturand sau facand ceva, dar ajutorul social se da la toata comuna, dar uitati ce privelisti avem sa nu mai spun la alte blocuri mirosurile sunt imposibile de trecut macar pe acolo...

La un bloc dinspre margina stau doua familii de romi, sub geamurile lor este doar mancare aruncata, este acolo o haita de vreo 10 caini pe putin, care ataca orice om care trece pe acolo, copii nu mai pot iesi afara cand vin de la scoala trebuie mers inaintea lor cu bote cai musca cainii pe bunicul meu om in varsta l-au muscat de doua ori. La mine au sarit, mi-au rupt pantalonii nu mai putem iesi afara din casa din cauza cainilor care s-au adunat la blocul unde se arunca mancare... Treceam pe langa blocul respectiv si mi s-a aruncat o punga de mancare pe mine, doar deschid geamul si arunca nu se mai poate asa, va rog postati dumneavoastra sa se ia masuri, sa ii fie rusine primarului de ce este in comuna unde oamenii lau ales... Sa nu mai spun de canalele care sunt descoperite, intra masini, raman distruse, cine raspunde pentru astea, copil cu bicicleta a cazut acolo... Va multumesc, ajutati-ne va rog sa vada si primarul lucrurile astea”, ne-a trimis cititoarea noastră din Iara.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator