fbpx

Scrie un comentariu

O cititoare ne-a transmis o fotografie aproape incredibilă, privind modul în care se desfășoară transportul de persoane, pe ruta Câmpia Turzii - Urca, cu autobuzele societății Daghemana. Din fotografie se vede cum călătorii sunt înghesuiți pe culoar, deși acest lucru nu este permis!

”As dori sa atrag atentia asupra unei firme de transport public din Campia Turzii care de-a lungul mai multor ani a incalcat si continua sa incalce articolul 148 din legislatia rutiera care prevede interzicerea transportului mai multor persoane decat numarul de locuri stabilite in certificatul de inmatriculare sau inregistrare a unui autovehicul.

 Astazi, (...), intr-un autobuz de 55 de locuri am fost bagati aproximativ 80 de persoane din doua sate diferite sub motivul ca nu sunt suficienti soferi. Si asta nu este prima data cand se intampla asa. Eu locuiesc intr-un sat din apropierea Campiei Turzii si pana in septembrie anul acesta cand am facut mai multe plangeri, eram transportati aproximativ 30 de persoane, in zilele aglomerate, intr-un microbuz de 19 persoane. Stiu ca lucrurile nu se vor schimba, dar asta e al patrulea an in care folosesc aceasta firma de transport public si m-am saturat de situatia ingrata in care se afla majoritatea persoanelor care au abonamente si sunt nevoiti sa calatoreasca cu aceasta firma.

Am si 2 poze facute astazi, desi din cauza inghesuielii nu am putut surprinde toate persoanele care stateau in picioare pe culoarul autobuzului. As vrea sa publicati aceasta stire, poate va citi si patronul si se va gandi ca poate intr-o zi se va trezi cu controale de la institutiile care se ocupa cu aceste nereguli.”, ne-a transmis cititoarea TurdaNews.

UPDATE:

Reprezentantul societății ne-a contactat, pentru a preciza că transportul de persoane se desfășoară așa cum a fost autorizat.

”In legatura cu locurile din autobuzul CJ19DAG... Mentionam ca autobuzul are dreptul sa circule cu 25 de persoane in picioare. Daca doriti va stam la dispozitie cu toate actele autobuzului”, ne-a transmis Marinel Pop.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator