fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

Un cetățean care locuiește pe strada Florilor (cartier Poiana) atrage atenția administrației locale asupra faptului că strada este de necirculat, iar locuitorii au fost duși cu vorba, de doi ani de zile, de fostul primar Tudor Ștefănie, care le-ar fi spus că strada este pe lista priorităților și urmează a se asfalta. Locuitorii din zonă speră ca măcar în primăvară să înceapă aceste lucrări.

”Sunt unul dintre proprietarii de pe str. Florilor din cartierul Poiana şi aş dori să îi transmit d-lui primar Matei nemulțumirea tuturor vecinilor având în vedere situația dezastruoasă a străzii noastre, pe care se poate circula în condiții de "șantier", având gropi la tot pasul şi în perioada de vară aerul e irespirabil, neavând curajul să deschidem geamul la o cameră pentru a o aerisi, deoarece ne intră un praf în casă! De nesuportat!

De 2 ani am fost păcăliți de d-nul Ştefănie că str. Florilor va fi asfaltată fiind pusă pe lista strazilor prioritare... Totuşi, noi sperăm că în primăvara anului 2017 va fi asfaltată şi str.Florilor... având în vedere că e o stradă propusă pentru asfaltare de 2 ani!!!”, ne-a scris Cocan Ioan Radu.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator