Live Video
 

Știrea Cititorului: Câini ciobănești, lăsați liberi noaptea, pe strada Iancu Jianu din Câmpia Turzii! (VIDEO)

modulo 550

Un cititor ne-a sesizat faptul că mai mulți câini ciobănești, de la o stână situată pe strada Iancu Jianu din Câmpia Turzii, aproape de zona centrală a municipiului, sunt lăsați liberi noaptea, pe stradă, fiind un adevărat pericol pentru trecători și pentru cei care se întorc de la muncă după ce se înserează.

”Strada Iancu Jianu, zona de centru, cu oi plus caini de la oi lasati afara sa apere oile pe timp de noapte. Cum este posibil asa ceva, sa lase dulai aia afara?! Nu sunt destui caini vagabonti, mai isi lasa si asta caini afara?! Astept un raspuns si din partea Primariei si o rezolvare. Multumesc”, este sesizarea pe care ne-a transmis-o Bogdan B.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...