fbpx

Icon Scrie un comentariu

Caini Iancujianu

Un cititor ne-a sesizat faptul că mai mulți câini ciobănești, de la o stână situată pe strada Iancu Jianu din Câmpia Turzii, aproape de zona centrală a municipiului, sunt lăsați liberi noaptea, pe stradă, fiind un adevărat pericol pentru trecători și pentru cei care se întorc de la muncă după ce se înserează.

”Strada Iancu Jianu, zona de centru, cu oi plus caini de la oi lasati afara sa apere oile pe timp de noapte. Cum este posibil asa ceva, sa lase dulai aia afara?! Nu sunt destui caini vagabonti, mai isi lasa si asta caini afara?! Astept un raspuns si din partea Primariei si o rezolvare. Multumesc”, este sesizarea pe care ne-a transmis-o Bogdan B.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator