Live Video
 

Starea deplorabilă a drumurilor din Aiton reclamată de locuitorii zonei

modulo 550

Pline de gropi, de asfalt ce să mai vorbim, așa arată drumurile care duc spre comuna Aiton.

O cititoare a publicației noastre a trimis o fotografie edificatoare în acest sens, ca reacție la articolul Altă grozăvie la Tureni! După borduri au pus și gard de sârmă!

„In loc sa repare drumurile județene, pun garduri in mijlocul drumului. Așa arată drumul de la Cluj la Aiton!” spune Magdalena Bukos.

Primarul Nicolae Făgădar spunea la începutul unui nou mandat că prioritare sunt și drumurile județene care acum sunt doar pietruite și pline de gropi.

„ Mă refer aici la 103 G , Aiton-Gheorgheni și 103 M, Vâlcele-Rediu, drumuri pentru care am mai făcut demersuri și în trecut dar din păcate au rămas fără ecou, sperăm ca măcar în acest an, primul dintre ele să fie asfaltat” explică Făgădar.

Între timp Consiliul Județean a ascultat doleanțele primarului dar numai pe jumătate.

Într-o notă informativă emisă de CJ, se arată că lucrările de asfaltare a tronsonului de drum situat între localităţile Gheorgheni şi Aiton, de pe drumul judeţean DJ 103G, au fost finalizate. Sectorul asfaltat are o lungime de peste 2 kilometri, de la kilometrul 54+287 până la kilometrul 52+180. Practic, acesta leagă două sectoare de drum asfaltate anterior, astfel că drumul judeţean DJ 103G este, în acest moment, integral asfaltat din localitatea Gheorgheni până la intersecţia cu drumul naţional DN1, pe direcţia Aiton – Ceanu Mic – Tureni.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...