fbpx

Scrie un comentariu

Pe adresa redacției a sosit o sesizare cu privire la un potențial pericol de accidentare din cauza unei bucăți de fier care zace înfipt pe domeniul public din zona Pieței Romane.

„Stimate Domn/a va trimit atasat imagini cu o bucata de fier beton cu grosimea de aproximativ 18 mm care zace infipta la marginea trotuarului care urca spre blocul neterminat al politiei.

Aceasta bucata de fier beton zace infipta acolo de cel putin doua luni nefiind deloc semnalizat ,dupa parerea mea este un pericol care poate paste  pe oricare trecator care coborand aceea alee(trotuar) se poate impiedica sau dezechilibra cu riscul sa cada tocmai peste aceea bucata de fier beton.

Va rog sa sesizati autoritatile locale responsabile pentru a fi luate masuri urgente de inlaturare a pericolului.Va multumesc” transmite Iabloncic Francisk. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator