fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor ne-a transmis câteva fotografii, acuzând un polițist local că a parcat pe locul de parcare al unui cetățean, situație în care alți șoferi sunt amendați imediat de către polițiștii locali! În acest caz...

”Poliția comunitară (n.r. Poliția Locală) amendează cetățenii care au parcat neregulamentar în parcarea din fața blocului, fără a fi avertizat înainte, dânșii aflați tot parcați neregulamentar în mașină lor personala, parcată pe un loc de parcare a altui cetățean...”, ne-a transmis Cipri Andrei.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator