fbpx
Scrie un comentariu

Starea deplorabilă a străzilor din Turda nu mai miră pe nimeni, de această dată subiectul a fost adus în discuție din un cititor al publicației noastre și vizează strada Petru Maior care arată ca după bombardament! O moștenire a vechii administrații locale.

„Dezastrul care se întâmplă pe strada Petru Maior. Romania anului 2016, mai exact in localitatea Turda, Strada Petru Maior, un dezastru continuu. Dacă pe anotimp de vara ne sufocă praful de pe suprafața drumului, când plouă devine un chin din cauza gropilor. Mereu aceleași necazuri, ani după ani in care autoritățile din Turda stau cu mâinile in sân si nu fac absolut nimic. Am 23 de ani, iar de când mă știu, aceasta strada a fost mereu la fel, gropi, noroi, caracteristici care fac cunoscută strada Petru Maior. Sunt sigur ca nu se va rezolva nimic, dar totuși, măcar să îndrepte drumul” spune Gherman Claudiu.

Citește și: Mari probleme cu strada Rândunicii din Turda Nouă. „Vrem să știm când se termină”

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator