fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Celebrul pod de la Viișoara a fost obiectul unor numeroase sesizări, de scurt timp a fost refăcut de autoritățile județene dar din câte se pare lucrările au fost făcute de mântuială.

O imagine ilustrativă în acest sens a fost trimisă de un cititor al publicației noastre, Gaby, care s-a rezumat să spună doar atât: „Nu cred că este o lună de când s-a asfaltat podul Arieșului dintre comuna Viișoara și Câmpia Turzii si uitați , deja crapă!”.

În luna septembrie primarul Ioan Roman vorbea de lucrările de reparații făcute la podul din Viișoara dar și de promisiunile Consiliului Județean Cluj de modernizare a DJ 150, drum tranzitat zilnic de mașinile de mare tonaj care transportă materiale spre fabrica de la Bolduț.

Iată că cel puțin unul din obiectivele menționate este din nou motiv de critici la adresa Consiliului Județean Cluj. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate