fbpx

Scrie un comentariu

Toaleta Policlinicii medicale din Câmpia Turzii a ajuns din nou în atenția publicului. Un cititor ne-a trimis, indignat, o filmare video din această toateltă, încercând astfel să ne arate cam cum arată această toaletă, într-o instituție sanitară.

”Baia din Policlinica Spitalului Campia Turzii!!!”, s-a limitat să spună cititorul nostru. Dincolo de faptul că au fost și comentarii care spuneau că la Turda este aceeași situație, ba mai tragică (”Vizitați cu încredere toaleta policlinicii din Turda. Mori pe loc”, ”Pfuai pai asta e parfum... Sa vedeti cum e la Turda...”), au existat și opinii care susțineau ideea că și oamenii sunt de vină, cu referire la pacienții policlinicii.

”Trebuie spus ca arata asa si din cauza celor care nu stiu sa foloseasca toaleta... Sa tragi apa dupa tine tine de bunul simt... Normal ca miroase... Nici nu se poate ca cineva ss faca curat din 2 in 2 ore.”, a comentat cineva. ”Dezgustător și infecțios... ieși mai bolnav de cum intri... după ce mai țin femeile de serviciu?”, a comentat altcineva.

Amintim faptul că nu cu mult timp în urmă, policlinica din Câmpia Turzii a fost subiectul unei alte reclamații (Știrea Cititorului: Condițiile din Policlinica Câmpia Turzii, reclamate din nou! Cu foto-dovezi!), iar atunci primarul Dorin Lojigan s-a implicat direct, solicitându-le deținătorilor de spații medicale în Policlinică mai multă responsabilitate și mai multă atenție față de igienă (Primarul Dorin Lojigan, supărat pe medicii care dețin spații în Policlinică!).

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator