fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Medicul de familie dr. Bogdan Nelida daniela, este acuzată că a avut un comportament lipsit de profesionalism, întro situație în care a fost solicitată pentru constatarea decesului unei persoane, procedură necesară pentru eliberarea certificatului de deces.

”Numele meu este Denes Doru, si as dori sa va supun atentiei comportamentul si lipsa de profesionalism a dr. Bogdan Nelida Daniela, angajata la Higeea Medica SRL Turda, clinica care apartine sotului acesteia.

Duminica 9 octombrie 2016 la ora 9 si 10 minute aceasta a fost solicitata sa se deplaseze la domiciliul parintilor mei unde locuia si bunica mea in varsta de 90 de ani, pentru a constata decesul acesteia din urma. Dansa a refuzat acest lucru si am fost rugati sa sunam la salvare pe motiv ca ea nu lucreaza in week-end si este de datoria celor de la Ambulanta. Am apelat serviciul de Ambulanta, a venit doctorul de garda care a constatat decesul si i-a inmanat mamei mele o hartie cu care am fost rugati sa ne adresam luni medicului de familie pentru eliberarea certificatului constatator de deces, pe baza caruia de la evidenta populatiei se putea scoate certificatul de deces.

Luni dimineata, ne-am prezentat la aceasta doamna doctor, Bogdan Nelida Daniela, cu hartia celor de la ambulanta care constata decesul si am solicitat acest certificat constatator.

Replica dansei a fost seaca: "nu pot sa ve eliberez nici un certificat constatator, eu nu am vazut decedatata, duce-ti-va la cei de la ambulanta sa va elibereze ei certificatul". La intrebarea "Pai cand v-am solicitat ieri (duminica) nu ne-ati spus ca sa mergem la salvare ?"  Dansa a replicat "Eu nu lucrez sambata si duminica, nu ma intereseaza, nu este de datoria mea sa ma deplasez in weekend la domiciliu". Vazand ca dansa refuza eliberarea actelor, a trebuit sa mergem la serviciul de ambulanta, sa asteptam acolo, sa vorbim cu directorul spitalului care sa ia legatura cu medicul care a constatat decesul pentru a putea fi completat acel certificat constatator, desi nu este de datoria lor.

Acest comportament si limbaj al acestei doamne doctor aduce rusine breslei medicale. Este inadmisibil sa refuzi sa te deplasezi la domiciliul pacientului iar apoi sa refuzi sa eliberezi  certificatul constatator pe motiv ca un alt doctor a vazut decedatul si nu tu.

Solicit sa fie luate masurile de rigoare pentru acest medic de familie, poate alti pacienti care o sa se afle in situatia mea sa nu mai aiba atat de umblat degeaba pentru ca dansa refuza sa isi faca datoria pentru care este platita.”, ne-a sesizat cititorul nostru.

În cazul în care doamna doctor menționată în reclamație are vreo poziție, o rugăm să ne-o transmită pe adresa redacției, întrucât nu avem datele domniei sale de contact.

Citește și: 

Drept la replică: Dr. Bogdan Gheorghe Dumitru, Reprezentant legal SC HIGEEA MEDICA SRL

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate