fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor ne-a atras atenția, nemulțiumit, asupra unor lucrări de asfaltare din zona Micro III, respectiv în zona fostei piețe. Cel care ne-a semnalat situația consideră că este ”o nouă dovadă de batjocură la adresa banului public”.

”O nouă dovadă de batjocura a banului public. Asfaltare in dorul lelii, sau merge şi aşa. Dacă nu credeți mergeți la fața locului. Parcarea de pe strada Narciselor colt cu intrarea spre Piata MicroIII. Dupa doua săptămâni de pregătire au reuşit să tragă un strat de asfalt de toată jena. In care din doi in doi metri musteşte apa pluviala. Bravo. In loc să facă legătura discret cu strada au vomat un strat peste. Bravo. Granulația asfaltului catre stradă e cu mult mai mare ca la mijloc. Zici ca sunt bolovani. In partea catre terase in loc să roage patronatul să elibereze terasa sa se facă un lucru de calitate nu au finalizat la nivel cu restul străzii. Cine işi bate joc de banul public. Cine recepționează asemenea lucrare de mântuială”, ne-a scris M.S.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator