fbpx
Scrie un comentariu

Turdenii care locuiesc pe strada Petru Maior au trimis pe adresa redacției o fotografie care ilustrează pe deplin sursa nemulțumirilor acestora.

Este vorba despre praful pe care sunt obligați să-l inspire zilnic de la balastiera din apropiere, sănătatea lor fiind pusă în pericol de emanațiile utilajului.

„Un scurt review despre "Minunata" strada PETRU MAIOR!!! E Strada unde niciodata nu iti vezi culoarea masinii (frecventa la spalatorie auto: o data la 2 zile) sau a casei in care locuiesti... de calitatea de pieton nici nu poate fi vorba....” comentează Alina Maria Rus.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator