fbpx

Scrie un comentariu

Turdenii care locuiesc pe strada Petru Maior au trimis pe adresa redacției o fotografie care ilustrează pe deplin sursa nemulțumirilor acestora.

Este vorba despre praful pe care sunt obligați să-l inspire zilnic de la balastiera din apropiere, sănătatea lor fiind pusă în pericol de emanațiile utilajului.

„Un scurt review despre "Minunata" strada PETRU MAIOR!!! E Strada unde niciodata nu iti vezi culoarea masinii (frecventa la spalatorie auto: o data la 2 zile) sau a casei in care locuiesti... de calitatea de pieton nici nu poate fi vorba....” comentează Alina Maria Rus.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate