fbpx

Scrie un comentariu

Un șobolan a fost filmat de Tibi Benyi, în curtea interioară a Policlinicii Turda, ziua în amiaza mare! Ba mai mult, pe filmare se vede cum șobolanul intră în clădire, la un moment dat, printr-o spărtură a geamului de la ușa de intrare!

 

Filmarea a generat reacții pe rețeaua de socializare Facebook.

”Fa cumva sa vada tara intreaga. Eu cand am zis ca au fost soareci in salon (la pediatrie) am picat de fraiera, ca n-am avut dovezi.”,a comentat o persoană.

”Frumos! Și se mai mira lumea ca iti e scârbă sa intri în spitalul din Turda.”, a comentat o alta. Conform celor spuse, șobolanul a intrat în spital, prin spărtura din geam, apoi a fugit printre pacienți.

Nu este prima dată când ni se reclamă existența unor șobolani, șoareci sau gândaci prin spitalul din Turda sau în clădirea policlinicii, însă până acum nu au existat decât mărturiile celor care ne-au reclamat, fără a exista și dovezi în acest sens.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator