fbpx
Scrie un comentariu

Strada Călărași din Turda dă bătăi de cap locuitorilor, care de 26 de ani speră că cineva le va rezolva problema, iar strada din piatră se va transforma într-una asfaltată. Asta și pentru că, la fiecare ploaie, apa spală drumul și duce tot pietrișul în strada principală. Nerezolvarea problemei de atâta timp a creat și o legendă printre localnici: strada figurează asfaltată la Primărie, deși nu e!

”De 26 de ani strada tot din piatra e și nimeni nu face nimic, cu tot ca vecine merg mereu la primărie în audienta și nu se rezolva nimic.

Strada Călărași. E lângă parcul mic, Turda Noua. E din piatra. Cand vine ploaia o spala toată și o scoate la șoseaua principala.

Nu e problema canalizarea e problema ca drumul e în acte la primărie asfaltat. Dar el e din piatra. Sí cand vine ploaia spala toată piatra și rămân cratere.

La prima ploaie nu se mai poate urca pe strada, apa curge ca la izvor și curată tot de pe strada.

E cel mai vechi drum, cu acces la Durgau, pe care înainte treceau cam majoritatea oamenilor sa ajungă la Durgau. Acum majoritatea mașinilor nu mai urca nici când ploua, nici ca ninge, le lasă jos la parc, pentru ca accesul sus e foarte greu.

Sunt petiții semnate, sunt zile de audiente la primar. Au venit de vreo 2 ori cu buldozerul sa niveleze, dar după ploaie e la loc.”, ne-a semnalat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator