fbpx

Scrie un comentariu

Condițiile mizerabile, inumane și revoltătoare din policlinica din Câmpia Turzii fac obiectul unei noi sesizări pe adresa redacției noastre. De data aceasta, însoțită cu poze concludente, privind situația și condițiile în care sunt întâmpinați clienții Policlinicii.

”Prin intermediul dumneavoastră, doresc să sesizez condiţiile mizerabile, inumane ṣi revoltătoare din Policlinica municipiului Câmpia Turzii la ṣase luni de la sesizarea acestei realităţi pe site-ul local (a se vedea sesizarea cu nr. 1287 din 27 ianuarie).

Oare primarul Lojigan, fost vice-primar ṣi direct responsabil de perpetuarea acestor condiţii ruṣinoase pentru imaginea oricărui edil-funcţionar public plătit din banii contribuabililor, ar suporta în biroul dânsului sau pe holurile primăriei un astfel de “mobilier”?

N-ar vrea să schimbe fotoliile ṣi scaunele moderne din biroul dânsului, achiziţionate din bani publici, desigur, cu acest mobilier “jegos” pe care trebuie să ne odihnim fie din cauza bătrâneţii, a oboselii unei gravide sau a unui copil bolnav, a vreunui invalid?

D-le Lojigan, la ṣase luni de la ultima sesizare, măcar să fi dispărut din peisaj aceste relicve din epoca bunicilor noṣtri. Ruṣine, ruṣine, domnule primar, viceprimar, director al policlinicii, consilieri locali. Devine insuportabilă ṣi mult prea costisitoare incompetenţa domniilor-voastre!”, ne-a scris Daniela Dolha.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator