fbpx

Scrie un comentariu

O cititoare care locuiește în cartierul Poiana ne-a trimis un mesaj disperat, privind invazia omizilor în tot cartierul. Omizile au distrus pomii, intră în casele oamenilor, iar grădinile și străzile arată groaznic, ne transmite cititoarea, în speranța că administrația locală va efectua o acțiune mai amplă, care să distrugă aceste omizi.

”Am încercat să scriu pe o pagina a primăriei, nu-mi permite pagina. Și în numele locuitorilor din cartierul Poiana nu ştiu cui şi unde să mă adresez cu o problemă extrem de neplăcută de pe la noi! Ne-au distrus omizile pomii, ne intră în case, groznic cum arată grădinile, străzile! Cumpărăm cele mai tari otravuri, stropim aproape zilnic, dar niciun rezultat! Primăriei chiar nu îi pasă deloc? Pentru ce plătim impozitele acelea pipărate, totuşi ne e groază să ieşim din case... e cumplit!”, ne-a scris Eva Razmany.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator