fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor ne-a semnalizat o situație aproape incredibilă: pe spațiul verde al blocului, spațiu comun de altfel, o parte fiind situat pe domeniul public, o persoană și-a îngrădit o anumită zonă, pe care a transformat-o într-un adevărat atelier de reparat mașini!

”La blocul F2 de pe strada Lotus avem o problema. La colțul blocului dinspre cartierul Primăverii niște vecini din blocul A au închis spațiul verde comun și au făcut groapa pentru mașini, zilnic repara și vopsesc mașini acolo. Te rog scrie pe ziar, poate se sesizează autoritățile.”, ne-a transmis cititorul nostru.

Problema nu este numai tupeul cu care respectivul s-a pus stăpân pe acea zonă de teren, ci și gălăgia pe care o face și care deranjează locatarii blocului. pe de altă parte, se ridică și o problemă de mediu, în condițiile în care acolo este un spațiu verde, care este distrus acum de tot felul de substanțe, fie că vorbim de vopsele, uleiuri de mașini sau altele de acest gen.

Așteptăm o reacție promptă din partea celor care trebuie să verifice în ce condiții funcționează acel ”atelier auto”!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator