fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

În urma furtunii de acum două săptămâni, autoritățile au făcut eforturi să aducă lucrurile la normal, dar au mai rămas câteva probleme nerezolvate.

Una dintre acestea sunt crengile care stau să se rupă de la sălciile de pe malul râului Arieș.

„În urma mai multor încercari eșuate de a sesiza telefonic Primaria Turda serviciul Gospodarire (unde nu a raspuns nimeni niciodată!) cu privire la pericolul prezentat de crengile care atârnă și abia se mai țin in salciile de pe mal, am hotărât sa apelez la dvs poate așa citesc cei avizați de problemă. În urma furtunii de acum două săptămâni s-au rupt mai multe crengi din copacii de pe mal dar multe au ramas agățate și riscă să cadă pe trecători sau pe mașinile din trafic. Este și o salcie uscata în dreptul străzii Trandafirilor care s-a rupt în două la furtuna și care nu a fost tăiată de tot că " nu au autorizație". Sper să nu primească autorizația dupa ce se întamplă ceva nefericit!” transmite un cititor al TurdaNews. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate