fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Un angajat al bazei aeriene de la Câmpia Turzii a avut o experiență neplăcută cu medicul ORL Cîmpeanu Ioan, de la Policlinica Turda. Dorin Rus îi reproșează medicului că a vorbit necuviincios și că s-a comportat inadecvat cu un pacient, care a venit cu o problemă. Totul s-a finalizat cu o plângere pe care pacientul nemulțumit a depus-o împotriva medicului!

”Lucrez la baza aeriana 71 Gen. Emanoil Ionescu din anul 1992, am fost operat pe data de 15 iulie 2016 la Spitalul universtar CFR Cluj Napoca, pe data de 18.07.2016 urmand sa fac tratatamentul recomandat de medicul meu care m-a operat, respectiv Pr.dr. Albu Silviu. Medicul meu de familie mi-a spus sa merg pentru prelungirea Concediului Medical la un medic de specialitate ORL.

Mergand la Turda la policlinica, era Dr. Cimpeanu Ioan, in data de 26.07.2016. Dl. Doctor s-a luat de mine spunadu-mi ca: La ora asta se vine la mine pentru Concediu Medical? Dl doctor fiind foarte arogant, a inceput sa-mi spuna de problemele de administratie ale spitalului, ca are probleme cu apa, ca vezi Doamne, el plateste totul, probleme care pe mine nu ma interesau.

A inceput sa imi vorbeasca pe un ton care lasa de dorit, in ceea ce priveste atitudinea unui medic. Eu am mers la dansul ca pacient, nu ca administrator de spital. Dl doctor nu mi-a spus clar ca eu trebuie sa vin la dansul vineri, pentru prelungirea Concediului Medical. Astazi (n.r. luni, 1 august) mergand la dansul, fiind primul pacient, mi-a spus pe acelasi ton categoric si hotarat ca daca nu am venit vineri, el nu-mi poate prelungi Concediul Medical. Am zis la randul meu: am inteles, sa traiti si am plecat, ramanand fara acoperire la serviciu.

Ca urmare, a trebuit sa-mi sun seful sa ma treaca in Concediu de Odihna in contimuare, pana ma duc la control, peste 30 de zile. Va imtreb pe d-voastra: asta este atitidine de medic? Mie nu mi se pare. Eu vazand cum s-a comportat, m-am dus direct la conducerea spitalului, respectiiv Dl doctor Grumaz, facandu-i acestui presupus medic un raport, care urmeaza solutionat. Oare pana cand mai merge in Romania asa?! Oare pana cand la medici, daca nu le dai nimic, nu te baga in seama?!”, ne-a scris Dorin Rus.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate