fbpx

Scrie un comentariu

În urmă cu două zile o cititoare a publicației noastre trăgea un semnal de alarmă privind atitudinea cadrelor medicale de la spitalul din Câmpia Turzii.

Acum presa turdeană a fost contactată de un alt cetățean care a apelat la serviciile unității medicale și care avea nevoie urgentă de un vaccin antitetanos. Serul însă lipsește din stocurile spitalului, pacientul respectiv l-a găsit abia la o farmacie din Cluj, la nivel de județ existând carențe în toate unitățile spitalicești.

„Salut ! Ce sa mai spun ca m-am înțepat ieri in picior cu un cui ruginit , am mers la serviciul de garda Campia Turzii, la chirurgie interna, la doctorul Coman si nu au auvut o amarâtă de injecție antitetanos! Mi s-a spus ca nu găsesc nicăieri ,in mare parte aveau dreptate , fabrica de la noi s-a inchis ! Bine bine, dar ce e de făcut ? Asteptam iar sa moara cineva ca sa se ia masuri? După 100 de telefoane pe la toate farmaciile județului am gasit in Cj la o farmacie , mai aveau căteva !” spune cetățeanul, citat de ziar15minute.net

Citește și: Știrea Cititorului: Poate e vremea pentru încă un semnal de alarmă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator