fbpx
Icon Scrie un comentariu

Stp Turda

Turdenii vor reduceri la abonamentele elevilor pentru transportul în comun și pe perioada vacanțelor. Doleanța a fost transmisă de o cititoare a publicației noastre, Mihaela Lazăr, care este de părere că măsura este benefică pentru toți factorii implicați. 

„În vacanța mare, toți elevii-copii noștri ar trebui încurajați să facă mișcare, să meargă la ștrand, să folosească bazele de agrement din oraș - teren tenis, bazin de înot, să facă aerosoli în salină etc.

Problema care vreau să o pun în discuție, este de ce pe timpul vacanțelor copiii, dornici de astfel de activități, nu beneficiază de abonamente de transport public cu reducere așa cum este în timpul anului școlar.

De exemplu, eu azi am plătit 75 de lei pe un abonament care în timpul școlii era de 37,5 lei, pentru ca fiica mea să se poată deplasa din Micro în parcul central la panourile de baschet.

Eu cred că, acordând astfel de reduceri, câștigă toată lumea, de la locuitori până la STP.   

Vă rog să analizați problemele cetățenilor, să faceți socoteli, căci cine are grijă de copii la tinerețe are de fapt grijă de el la bătrânețe. Vă mulțumesc, Un cetățean onest!”, a precizat cititoarea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator