fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Turdenii vor reduceri la abonamentele elevilor pentru transportul în comun și pe perioada vacanțelor. Doleanța a fost transmisă de o cititoare a publicației noastre, Mihaela Lazăr, care este de părere că măsura este benefică pentru toți factorii implicați. 

„În vacanța mare, toți elevii-copii noștri ar trebui încurajați să facă mișcare, să meargă la ștrand, să folosească bazele de agrement din oraș - teren tenis, bazin de înot, să facă aerosoli în salină etc.

Problema care vreau să o pun în discuție, este de ce pe timpul vacanțelor copiii, dornici de astfel de activități, nu beneficiază de abonamente de transport public cu reducere așa cum este în timpul anului școlar.

De exemplu, eu azi am plătit 75 de lei pe un abonament care în timpul școlii era de 37,5 lei, pentru ca fiica mea să se poată deplasa din Micro în parcul central la panourile de baschet.

Eu cred că, acordând astfel de reduceri, câștigă toată lumea, de la locuitori până la STP.   

Vă rog să analizați problemele cetățenilor, să faceți socoteli, căci cine are grijă de copii la tinerețe are de fapt grijă de el la bătrânețe. Vă mulțumesc, Un cetățean onest!”, a precizat cititoarea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate