fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Presa turdeană a fost contactată de un client nemulțumit de produsele vândute în Penny Market Câmpia Turzii.

Acesta reclamă faptul că a cumpărat o pâine plină de mucegai, clientul nefiind la prima experiență de acest fel.

“Muncesc până foarte târziu, atunci când ajung acasă de la muncă, singurul magazin deschis în calea mea este Penny, de unde îmi și fac cumpărăturile. Joi seara, trecut de ora 21.00, intru și-mi fac cumpărăturile ca de obicei de la acest supermarket, însă când am ajuns acasă și am deschis punga cu pâine, aceasta era plină cu mucegai. Nu este pentru prima dată când pățesc așa ceva, prima dată am zis că poate a fost o întâmplare, însă iar m-am întâlnit cu această situație, iar eu consider că dacă nu vin la dumneavoastră (Ziarul 21) pentru a vedea toată lumea ce se întâmplă, atunci aceste situații o să devină un obicei”

Întrebat dacă nu a încercat să ducă pâinea înapoi, clientul magazinului Penny a răspuns: “Păi dacă duc pâinea înapoi ce sa-mi facă, îmi dau banii înapoi și își cer scuze, eu n-am nevoie de scuze, dacă tot dau 1 leu pe o pâine să fie pâine, leul ăla e un leu muncit! Să fie clar, n-am nevoie nici de scuze nici de bani, vreau ca produsul pe care-l cumpăr să fie în regulă, nu o să mai intru veci în magazinul ăsta” a mai declarat locuitorul din Câmpia Turzii publicației Ziarul 21. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate