fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

Autoritățile locale din Câmpia Turzii au fost sesizate în repetate rânduri despre vitezomanii care tranzitează strada GH.Barițiu din Câmpia Turzii dar până acum reclamațiile au rămas fără ecou.

Recent a apărut o astfel de sesizare și pe siteul municipalității prin intermediul căreia se cere montarea limitatoarelor de viteză în zonă sau o  mai bună prezență a poliției rutiere care să descurajeze vitezomanii care pun în pericol viața cetățenilor.

„Va rog să faceți ceva cu traficul de pe strada Gh. Barițiu deoarece se circula FOARTE tare. Sunt copii in zona, mașini parcate pe margine si o mulțime de nebuni locali care își testează mașinile pe strada. Montați niște limitatoare de viteza trainice ,nu ca cele din fata scolii, cere-ti politiei sa stea cu radarul si sa sancționeze ce prind. Nu așteptați sa moara cineva. Știu ca s-au făcut sesizări o mulțime dar nu ați făcut nimic. Rog răspuns cf. legii, in 30 zile” spune Precup Ioan Adrian. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator