fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Un cititor ne semnalează focarul de infecție care există în Parcul Central din Turda, respectiv în clădirea situată lângă terenul de baschet. Clădirea era destinată realizării unui club de tineret, cel puțin conform prevederilor contractului de concesionare, însă obiectivul nu a fost realizat jniciodată, iar clădirea a fost abandonată, intrând într-un stadiu de degradare avansat.

”Va semnalez o problema, in speranta ca  veti  ajuta la aducerea ei  in atentia autoritatilor.

Este vorba de starea deplorabila a cladirii  de langa terenul de baschet din Parcul Central, ce reprezinta o  importanta sursa de disconfort, infectie  si de alte  pericole.    Aceasta  este situata  la circa 20 m de aleea principala a parcului si la doar cativa metri de terenul de baschet. Cladirea nu mai are usi, geamuri  si o mare parte din acoperis,  iar inauntru  podeaua este acoperita cu fecale, cioburi si alte gunoaie.

Zeci de persoane, in special copii si tineri, vin si se joaca zilnic pe acest teren, indurand cu greu mirosul  de reziduuri umane ce vine dinauntru. In ultimele zile, odata cu cresterea temperaturilor,  mirosul s-a accentuat, devenind insuportabil. In afara disconfortului cauzat de miros, mai exista si pericolul de taiere pentru cei ce trec prin apropiere, cioburile fiind imprastiate si la exterior, in jurul  cladirii.”, ne-a scris Dorel G.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate