m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: Alo, domnilor politicieni trezirea! Turda e sub ape!

floris

TurdaNews a relatat despre dezastrul cauzat de căderile masive de ploaie din ultimele 24 de ore, codul instituit de meteorologi a avut efecte dezastruoase asupra locuitorilor orașului de pe Arieș.

Case și curți inundate, grădini și culturi întregi aflate sub ape, sute de oameni nu au dormit noaptea trecută de frica viiturilor, dar dincolo de fenomenele naturale pe care omul nu le poate controla zace dezamăgirea și deznădejdea oamenilor care se simt trădați de politicieni. Ei spun că în campania electorală au fost invadați zilnic de mesaje și programe, toți candidații și-au prezentat în forme cât mai atrăgătoare planurile de guvernare locală pentru următorii patru ani, dar acum după ce au obținut voturile cetățenilor nici măcar un politician nu a fost văzut la locul dezastrului produs de natură, nimeni nu a venit să se intereseze de soarta celor care au căzut victime ploilor abundente. Singurul care a fost informat despre efectele ploilor este primarul în exercițiu.

„Trezirea domnilor politicieni! În campanie sunteți omniprezenți, dar acum când turdenii au nevoie de ajutorul dumneavoastră sunteți sublimi, dar lipsiți cu desăvârșire! Să vă vedem cum intrați în noroi până în gât, cum puneți mâna pe lopată și eliberați căile de acces în locuințe sau evacuați apa din case, așa vă simt turdenii aproape nu prin mesaje electorale cu care sufocați zilnic canalele media de comunicare. E bine și cald prin birouri, de acolo e ușor să faceți planuri pentru Turda, dar unde sunteți când oamenii au cu adevărat nevoie de dumneavoastră?” transmite indignat un cititor TurdaNews

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda