fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

TurdaNews a relatat despre dezastrul cauzat de căderile masive de ploaie din ultimele 24 de ore, codul instituit de meteorologi a avut efecte dezastruoase asupra locuitorilor orașului de pe Arieș.

Case și curți inundate, grădini și culturi întregi aflate sub ape, sute de oameni nu au dormit noaptea trecută de frica viiturilor, dar dincolo de fenomenele naturale pe care omul nu le poate controla zace dezamăgirea și deznădejdea oamenilor care se simt trădați de politicieni. Ei spun că în campania electorală au fost invadați zilnic de mesaje și programe, toți candidații și-au prezentat în forme cât mai atrăgătoare planurile de guvernare locală pentru următorii patru ani, dar acum după ce au obținut voturile cetățenilor nici măcar un politician nu a fost văzut la locul dezastrului produs de natură, nimeni nu a venit să se intereseze de soarta celor care au căzut victime ploilor abundente. Singurul care a fost informat despre efectele ploilor este primarul în exercițiu.

„Trezirea domnilor politicieni! În campanie sunteți omniprezenți, dar acum când turdenii au nevoie de ajutorul dumneavoastră sunteți sublimi, dar lipsiți cu desăvârșire! Să vă vedem cum intrați în noroi până în gât, cum puneți mâna pe lopată și eliberați căile de acces în locuințe sau evacuați apa din case, așa vă simt turdenii aproape nu prin mesaje electorale cu care sufocați zilnic canalele media de comunicare. E bine și cald prin birouri, de acolo e ușor să faceți planuri pentru Turda, dar unde sunteți când oamenii au cu adevărat nevoie de dumneavoastră?” transmite indignat un cititor TurdaNews

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate