fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Doi copaci au fost tăiați azi, în zona Turda Nouă, pe motiv că obturau vizibilitatea reclamei care indica locația pensiunii Edy, de pe strada Roșiori. Mai multe persoane s-au scandalizat, în momentul în care au văzut această acțiune!

 

Conform informațiilor pe care le avem, este cert faptul că persoane de la Pensiunea Edy au tăiat acești copaci, existând și un martor, o persoană care locuiește pe strada Clujului. Noi am fost sunați de o persoană care locuiește în zonă, care și-a manifestat indignarea față de această atrocitate și care ne-a rugat să ne deplasăm în zonă, pentru a vedea cei doi arbori tăiați, care încă mai erau acolo, cu tulpina tăiată.

În momentul în care am ajuns în zonă, o persoană ne-a confirmat faptul că e vorba de oameni de la pensiunea Edy, care ar fi tăiat cei doi copaci pe motiv că obturat reclama spre pensiune. Aceeași persoană ne-a spus că a spus Poliției același lucru.

Surse oficiale din Poliția Locală ne-au confirmat că se vor face cercetări în acest sens, că ar exista martori, dar și înregistrarea video de la o cameră de supraveghere din zonă.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate