fbpx

Scrie un comentariu

Doi copaci au fost tăiați azi, în zona Turda Nouă, pe motiv că obturau vizibilitatea reclamei care indica locația pensiunii Edy, de pe strada Roșiori. Mai multe persoane s-au scandalizat, în momentul în care au văzut această acțiune!

 

Conform informațiilor pe care le avem, este cert faptul că persoane de la Pensiunea Edy au tăiat acești copaci, existând și un martor, o persoană care locuiește pe strada Clujului. Noi am fost sunați de o persoană care locuiește în zonă, care și-a manifestat indignarea față de această atrocitate și care ne-a rugat să ne deplasăm în zonă, pentru a vedea cei doi arbori tăiați, care încă mai erau acolo, cu tulpina tăiată.

În momentul în care am ajuns în zonă, o persoană ne-a confirmat faptul că e vorba de oameni de la pensiunea Edy, care ar fi tăiat cei doi copaci pe motiv că obturat reclama spre pensiune. Aceeași persoană ne-a spus că a spus Poliției același lucru.

Surse oficiale din Poliția Locală ne-au confirmat că se vor face cercetări în acest sens, că ar exista martori, dar și înregistrarea video de la o cameră de supraveghere din zonă.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator