fbpx

Scrie un comentariu

Strada Cocoșului din Turda Nouă este un adevărat dezastru după fiecare ploaie! O cititoare a TurdaNews a reacționat, trimițându-ne foto și video, în care ne arată cum se prezintă strada după o ploaie, care face imposibilă circulație, indiferent că e vorba de mersul pe jos sau mersul cu mașina.

”Aici sunt banii dumneavoastra! Este strada Cocoșului din Turda Noua, unde după fiecare ploaie strada e plina de santuri si nu se mai poate circula nici cu masina, nici pe jos, deoarece risti sa aluneci si sa cazi alegandu-te cu vătămări corporale grave. Avem un astfel de caz. După fiecare ploaie pietrisul e spălat pana jos pe strada Baritiu, e adunat si transportat, după care vin alte basculante cu pietris la noi, vine escavatorul sa niveleza, după care vine cu tavalugul cilindric sa taxeze pietrisul. Astea toate costa bani, bani mulți si la noi se intampla des, adică după fiecare ploaie. Ma întreb de ce nu se face o data canalizarea si asfaltarea străzii in loc sa cîrpească de trei ori pe saptamana? Carpelile astea costa foarte mulți bani. Se pare ca cei de la primărie nu stiu sau nu-i intereseaza, doar nu sunt banii lor, sunt banii nostri!!!”, a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator