fbpx

Scrie un comentariu

Dezastru pe strada Clujului, după ploaia căzută în această după-amiază! oamenii s-au trezut cu apa învadându-le trotuarul, care se află la o diferență de nivel inferioară față de carosabil, dar și curțile!

”Astea sint canalizarile de pe strada Clujului, acesta din imagine este trotuaru”, este tot ceea ce pot arăta locuitorii din zonă.

”Nu este nici canalizare septica, Primaria nu a facut nimic. Au spus ca nu se poate pe str. Clujului nr. 69, 71 si 73”, ne-a explicat un cititor.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator