fbpx
Scrie un comentariu

O turdeancă a găsit o cruce într-un cartof, după ce l-a curățat și l-a tăiat în jumătate, pentru a-l pregăti pentru mâncare! Uimită, ne-a trimis câteva fotografii la redacție.

Nu este pentru prima dată când un astfel de semn divin apare, inexplicabil, într-un cartof. În anul 2007, un preot din Huși a descoperit un cartof de acest fel, chiar în Săptămâna Patimilor, cartoful tăiat fiind pus ulterior într-un recipient de sticlă, pentru a fi afișat în incinta bisericii. În 2012, semnul a apărut în cartoful unui piteștean, chiar de Paștele Catolic. De-a lungul anilor, s-au semnalat multe alte descoperiri de acest gen, majoritatea menționând și faptul că acel cartof tăiat nu s-a înegrit, deși ar fi trebuit să se producă acest efect.

După cum spun preoţii, semnul ei este întotdeauna binevenit la creştini şi aducător de noroc şi viaţă frumoasă, lipsită de griji şi complicaţii. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator