fbpx

Scrie un comentariu

Satul Valea Agrișului, comuna Iara, pare uitat de lume! Asta pentru că l-au uitat și autoritățile locale. Drumul arată într-un hal inimaginabil, iar cele câteva familii care locuiesc în acest sat sunt izolate de lume, în momentul în care plouă, iard rumul se transformă într-o adevărată mlaștină.

”Priviti cum arata drumul din satul Valea Agrisului, comuna Iara, unde primarul Popa Dorin nu vrea sa facă drumurile. Este un sat doar cu 6 familii, care când ploua nu au acces sa iasa de acolo”, ne-a scris cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator