fbpx

Scrie un comentariu

Strada Teilor din Câmpia Turzii generează reacția locuitorilor din zonă, care reclamă nepăsarea administrației locale, fiind vorba de o lucrare începută de peste 2 luni și neterminată nici în ziua de azi.

”Proiectantul cu o experienta formidabila n-a luat in cosiderare utilitatile care se gasesc sub pamant si era convis ca pe aceea strada nu va ploua niciodata si strada

nu are nevoie de dirijarea apei pluviale.  Dar au reusit s-o sape sa umblam in cizme pe strada intretinuta din banii locuitorilor de pe aceea strada”, ne-a transmis un cititor al TurdaNews.

Cititorul nostru ne-a trimis mai multe poze, pentru o imagine cât mai exactă a străzii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator