fbpx

Icon Scrie un comentariu

Stire Asfaltare 04

Un cititor ne-a semnalat faptul că recentele lucrări de asfaltare, realizate de CNADR pe Calea Victoriei (dinspre Câmpia Turzii până la sensul giratoriu din Micro III), sunt de prostă calitate.

”Va scriu ca sa va aduc in atentie rezultatul asfaltarii recent facute in Turda. Pozele au fost facute ieri (n.r. joi), dupa o ploaie nu foarte puternica, la trecerea de pietoni din fata Kaufland. Apa in apropierea bordurii depaseste 5 cm, si balta ca latime e peste 1 metru. Si inainte de asfaltare era balta, dar nu asa de mare (lata si adanca). Felicitari pentru o lucrare prost facuta din nou”, ne-a scris Marius.
Porțiunea respectivă de drum a fost reabilitată de către CNADR, în a cărei administrare se află.
Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.
Stire Asfaltare 02
Stire Asfaltare 01

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator