fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor al TurdaNews ne-a trimis mai multe fotografii, pentru a ne arăta ”isprava” pe care a constatat-o, tocmai în parcarea (trasată!) de la blocul social din Câmpia Turzii, situat în cartierul Lut.

Practic, în locurile amenajate pentru parcarea mașinilor, inscripționate cu numerele de înmatriculare, au fost montate... băncuțe!

”Cred că au montat băncuțe ca să-și parcheze oamenii mașinile! Unde ați mai văzut așa ceva?! Locul de parcare trebuie să fie loc de parcare, nu loc pentru băncuțe! Există vreo 3 oameni, care își pun mașinile tot în același loc, de mai mult timp, iar acum au venit de la Primărie și le-au pus băncuțe, de nu mai pot să-și parcheze mașina. Iluminat public acolo nu este, dar sunt băncuțe pe locurile de parcare pentru mașini!Asta lipsea!”, ne-a transmis cititorul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate