fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor al publicației noastre, care locuiește în zona Micro 3, ne-a trimis două fotografii, pentru a ne arăta cum în zona în care locuiește s-a pus asfalt în fața garajelor, iar nivelul este mai mare decât cel la care se deschid ușile de garaj, blocând accesul în garaje!

”Eu zic că e bătaie de joc! Cum să pui atâta asfalt, de să ne blocheze accesul în garaje? Pur și simplu nu se mai puteau deschide ușile! Chiar nu și-au dat seama, nu au văzut că pun asfalt peste marginea ușii de garaj sau chiar nu le pasă de calitatea lucrărilor?

Un vecin s-a apucat să spargă asfaltul, ca să-și poată deschide ușa. Parcă a fost pus în batjocură asfaltul. Se poate vedea din poze, ca să nu fie discuții că inventez”, a comentat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate