fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor ne-a sesizat că în apropierea trecerii pentru pietoni din zona sensului giratoriu de la Materna (dinspre Câmpia Turzii), există o parcare care este folosită exclusiv de un comerciant din zonă, de legume-fructe. Indignarea cititorului a venit după ce, într-o zi, era să rămână cu mașina blocată în acea parcare, pentru că patronul l-a ”sancționat” pentru că și-a parcat mașina în acea zonă.

”Zi de zi în acea parcare este un TIR sau două, iar acolo au acces doar mașinile patronului. Nu am văzut însemn că ar fi parcare privată. Ce-i drept, nici nu există acel semn că e parcarea municipalității, așa cum există în parcarea de lângă aceasta. Dar știu sigur că e parcarea orașului, nu a acestui patron.

Dacă el are voie să-și parcheze TIR-ul, zi de zi, aș vrea să întreb și eu cât m-ar costa să parchez și eu un TIR, zi de zi, într-o parcare de acest gen, vecină cu asta. Sau să iau toată parcarea pentru mine, așa cum a luat-o și acesta despre care vă spun. Mă gândesc că e rentabil, de vreme ce el nu are nici o problemă...

Asta ca să nu mai vorbesc de faptul că oricând este un pericol de accident, pentru că șoferii care vin dinspre Câmpia Turzii au obturată vizualizarea pietonilor de pe partea aceea a drumului. Și să nu omitem faptul că pe aici trec și foarte mulți copii, când ies de la școală!”, a comentat cititorul nostru, care ne-a trimis mai multe fotografii, din zile diferite.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate