fbpx

Scrie un comentariu

Pe gazonul unde în urmă cu ceva ani evoluau echipe de top din România, fiind îngenuncheate de fosta echipă fanion a Turzii, Sticla Arieșul Turda, acum au ajuns să... pască oile! Imaginile incredibile au fost surprinse azi după-amiază.

”4 aprilie 2016, ora 15.00. Stadion Municipal Turda, un bun care ne aparține tuturor și e vegheat de aleșii noștri. CSFC Potaissa Turda tocmai l-a folosit în remiza de sâmbătă.

Aloooo... anul trecut era groapa de gunoi, azi pasc oile pe el!

Treziți-mă... spuneți-mi că visez... nu poate fi real!”, a comentat Oltean Cornel, cel care a realizat pozele și le-a pus pe Facebook.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate