fbpx

Scrie un comentariu

După ce TurdaNews a publicat o informație de la cititori, privind faptul că primarul din Câmpia Turzii, Radu Hanga, și-a parcat mașina într-un loc unde accesul autoturismelor era interzis, un alt cititor ne-a trimis două fotografii în care incriminat este... viceprimarul Dorin Lojigan!

”Într-una din poze (n.r. cea de sus) se vede clar că pe lângă mașina parcată ilegal trece chiar Marian Lechințan, colegul lui de partid, care a postat pozele cu mașina primarului Hanga. În acest caz, el nu face nici o sesizare și nici nu este indignat de faptul că un oficial din Primărie, numărul 2 după primar, își parchează mașina într-un loc nepermis. Oare de ce?! Indignarea lui se manifestă doar în cazul adversarilor politici?! E corect? Nu! Dacă ești corect sesizezi tot ceea ce este în regulă, nu ceea ce-ți convine ție, în timp ce ceea ce nu-ți convine ascunzi sub preș! Am vrut să vă trimit aceste poze ca să vedeți câtă ipocrizie politică este în Câmpia Turzii...”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate