fbpx

Scrie un comentariu

Mașina primarului din Câmpia Turzii a fost surprinsă parcată într-un loc în care accesul automobile, scutere și ATV-uri este interzis, conform unui indicator care precizează acest lucru! ”Daca nici domnul Primar nu respecta semnul pus de Primarie...”, spune viceprimarul Dorin Lojigan.

Fotografiile au fost puse pe grupul Partidul Facebook, de Marian Lechințan, membru PNL. ”Dle primar...cu semnul de restrictie cum ramane?Sau este doar pentru noi...ceilalţi (cj 46 hrm) pt cine nu stie este masina primarului nostru.”, a scris Marian Lechințan.

”Bine si totuși ce fac autoritățile? Amendat și încadrat la amenda cea mai mare pt că e primar și are de unde plăti amenda”, a fost replica unei persoane.

În discuție a intrat și viceprimarul Dorin Lojigan. ”Daca nici domnul Primar nu respecta semnul pus de Primarie de ce ne miram de ceilalti?”, a spus acesta.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate