fbpx

Scrie un comentariu

O cititoare a siteului  nostru ne-a sesizat faptul că pe strada Lucian Blaga din Turda (cartier Primăverii, aproximativ numărul 34) are un vecin care lucrează la o mașină de tonaj greu, cu flexul, producând o gălăgie greu de suportat. Nimeni nu ia măsuri serioase, reclamă femeia. celui reclamat i s-a dat un avertisment și o amendă de 200 de lei. ”Floare la ureche pentru respectivul”, spune femeia.

”Locuiesc în cartierul Primăverii, pe strada Lucian Blaga. Un vecin lucrează toată ziua la o mașină de tonaj greu, cu flexul, și face o gălăgie infernală. De o săptămână întreagă, nici nu știm ce să mai facem. În iarnă a fost o situație similară. Atunci a lucrat două luni, la ceva mașini. Am făcut reclamație și am înțeles că a primit un avertisment și o amendă de 200 de lei. Dar, pentru el, asta e floare la ureche.

Precizez că nu există un atelier de reparat mașini, ci lucrările se desfășoară direct în stradă. Ba mai mult, respectivul este chiriaș în această locație. În plus, pe străzile astea nici n-ar avea voie să intre cu mașini de tonaj greu. Sunt din acelea care lucrează la autostradă. Nici nu știm ce să ne mai facem. În jur nu prea avem vecini care să locuiască. Dar pentru noi gălăgia e infernală. Cineva trebuie să ia măsuri”, ne-a transmis femeia.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate