m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: Ghici de unde este usturoiul unguresc de la Lidl! Nici nu-ți închipui!

zamblau eugen
floris

Un cititor ne-a semnalat o situație destul de hazlie, în privința originii usturoiului comercializat la Lidl Turda. Pe eticheta cu prețul, produsul era prezentat drept ”usturoi plasă”, cu ”țara de origine: Ungaria”. Când s-a uitat mai atent, a descoperit ”păcăleala”!

 

”Am rămas uimit când am văzut o etichetă pentru usturoi, în care se prezenta că este din… Ungaria. Spun asta pentru că, de regulă, la supermarketuri nu vezi decât usturoi din China. Fiind uimit, am luat o plasă cu 4 căței de usturoi și am început să citesc de pe etichetă, pentru că mi-a atras atenția faptul că firma avea o denumire care nu prea era ungurească. Într-adevăr, firma apărea ca fiind din Italia. Citind și mai atent, am descoperit că usturoiul unguresc, cu etichetă italiană, are țara de proveniență… China! E corect?! Nu e o păcăleală pentru consumatorul care, poate, nu se uită atent și chiar crede că e usturoi unguresc, cum scrie pe eticheta produsului, cu prețul?!”, ne-a scris cititorul nostru.

Ce părere aveți?!

Articol care atrage atenția asupra pericolului în ceea ce privește consumul de usturoi chinezesc:

Adevărul şocant despre usturoiul din China din supermarketurile româneşti

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: