fbpx

Scrie un comentariu

Un cititor ne-a semnalat o situație destul de hazlie, în privința originii usturoiului comercializat la Lidl Turda. Pe eticheta cu prețul, produsul era prezentat drept ”usturoi plasă”, cu ”țara de origine: Ungaria”. Când s-a uitat mai atent, a descoperit ”păcăleala”!

 

”Am rămas uimit când am văzut o etichetă pentru usturoi, în care se prezenta că este din... Ungaria. Spun asta pentru că, de regulă, la supermarketuri nu vezi decât usturoi din China. Fiind uimit, am luat o plasă cu 4 căței de usturoi și am început să citesc de pe etichetă, pentru că mi-a atras atenția faptul că firma avea o denumire care nu prea era ungurească. Într-adevăr, firma apărea ca fiind din Italia. Citind și mai atent, am descoperit că usturoiul unguresc, cu etichetă italiană, are țara de proveniență... China! E corect?! Nu e o păcăleală pentru consumatorul care, poate, nu se uită atent și chiar crede că e usturoi unguresc, cum scrie pe eticheta produsului, cu prețul?!”, ne-a scris cititorul nostru.

Ce părere aveți?!

Articol care atrage atenția asupra pericolului în ceea ce privește consumul de usturoi chinezesc:

Adevărul şocant despre usturoiul din China din supermarketurile româneşti

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate