fbpx

Scrie un comentariu

Angajații fabricii de mobilă Prestige din Câmpia Turzii sunt nemulțumiți că nu li s-au dat banii la timp. Întârzierea este de circa o săptămână, iar în cursul zilei de ieri, au făcut grevă și au plecat acasă.

 

”Trebuia să se dea banii în 10. Nu s-au dat. ne tot amână. Oamenii sunt nemulțumiți, că au și ei datorii, au de plătit una-alta. Ieri s-a făcut grevă, iar unii au plecat acasă, nemulțumiți. Patronul (n.r. Kubilay Kocak, foto) a zis că dacă nu ne convine, să plecăm acasă. Nu e normal să se poarte așa cu noi. Cred că și azi va fi o formă de protest la adresa patronatului, care tot întârzie cu banii și nu știm ce să mai credem”, ne-a transmis un cititor.

UPDATE:

La scurt timp după publicarea articolului, respectiv în jurul amiezii, angajaților le-au fost virați banii restanți.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate